Werkwijze

Iedereen met een tuin wil deze mooi, gezond en functioneel hebben, het hele jaar rond. De Koning Tuinen kan u hierbij helpen. U kunt zelf kiezen wat we samen doen. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om alleen maar van de tuin te genieten en ons het werk laten doen.

Fases
In fases werken heeft duurzame en financiële voordelen. Het natuurlijke proces van bodem, planten en dieren krijgt alle tijd om op gang te komen. Dit versterkt de balans en biodiversiteit in de tuin op de lange termijn. De plannen en ideeën kunnen groeien en veranderen. De kosten worden gespreid en verminderd door de tuin de kans te geven zichzelf te ontwikkelen. 

Belangrijk
Goede duurzame materialen en plantgoed. Ecologisch verantwoord tuinieren, zonder verspilling. Dit zijn belangrijke punten voor mij. Dit is mogelijk met weinig extra kosten. Op termijn is deze werkwijze zelfs betaalbaarder.Onze werkwijze zorgt ervoor dat de planten gezonder blijven en minder onderhoud vragen. Zo zult u op langere termijn geld besparen. Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk genieten van de tuin! 

Kosten Het uurtarief is afhankelijk van de afspraken zoals een abonnement, uw locatie en het type tuin. Wij maken kosteloos en vrijblijvend een offerte of raming op maat voor u. Samen met u maken we een schema van de werkzaamheden die nodig zijn of waar u behoefte aan heeft. Hier komen vanzelf de kosten uit voort. Het uurtarief voor particulier is inclusief 21% BTW. Voor eventueel machinegebruik en groenafvoer rekenen we een bijdrage.